Инфо за Млади
331

На 15ти октомври – Саем на рачни изработки во организација на МЦО

Повод 15ти октомври, светскиот ден на занаетчиство, Младински Центар Охрид организира Саем на рачни изработки со цел промоција и поддршка на малите бизниси и талентирани креативци.

Ве покануваме да го посетите саемот за рачни изработки, на плоштадот Христо Узунов од 12ч до 15ч, каде ќе можете да ги видете креациите на нашите локални мали бизниси за рачни изработки и секако да ги поддржете во нивната работа.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави