Инфо за Млади
192

Младински Центар Охрид организира Недела на Млади

Почитувани,
Младински Центар Охрид повод 12ти aвгуст – Светски ден на млади, организира Недела на млади преку серија на активности и настани од 7ми до 11ти август 2023та.
Работилници, забавни игри, проекции, DJ сет, музички бенд, изложба, летна школа итн.
Ќе ни биде особена чест доколку ги посетите настаните, присуствувате, активно се вклучите во нив со што ќе дадеме посебен акцент на младите во нашиот град.
Бидете дел од нашето прво прославување на овој ден во првата година од Младински Центар Охрид.
Ве очекуваме!
Со почит,
тимот на МЦО
Можеби е графика на еден или повеќемина, мапа и текст
Тагови:

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави