МЦО ПРАЈТ
54

Креативна работилница по повод 8 март во Младински Центар Охрид

Креативна работилница по повод 8 март во Младински Центар Охрид.
Учесници од основното училиште ООУ ,,Ванчо Николески” – Лескоец, изработија креативни букети, цветови, како и честитки со искрени пораки до своите мајки, сестри, наставнички и пријателки.
Во чест на Меѓународниот ден на жената и оваа година, за да укажеме на важноста на жената во општеството, како и нејзината победа над нееднаквоста и нејзините слободи и права!

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави