Инфо за МладиКултура
203

„Истражете го Охрид: дигитална одисеја низ културните знаменитости и музеи“

Во наредниот период Младински Центар Охрид на својата веб страна ќе спроведува онлајн кампања преку која ќе споделува корисни информации и интересни факти за културните споменици во Охрид, локалитети, музеи итн. наречена: „Истражете го Охрид: дигитална одисеја низ културните знаменитости и музеи“.
Сите информации се преземени од архивата и веб страната на НУ Завод за заштита на спомениците на културата и Музеј – Охрид.

Кампањата ја започнуваме на 22.01.2024 со информации за Куќата на Робевци.

Следете нè!

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави