ОХРИД СЕГА
393

ХУМАНИТАРНА ЗАБАВА ОД СРЦЕ ЗА БОЈАН!

ХУМАНИТАРНА ЗАБАВА ОД СРЦЕ ЗА БОЈАН!
Во петок (31.03.2023) со почеток од 22:00ч во Кадмо Бар, Охрид уште еднаш ќе докаже колку е хуман!
Ќе не забавуваат DJ Jana Slayy и DJ LBeat, a настанот е поддржан од Кадмо Бар и Црвен Крст Охрид.
Дојдете за уште еднаш да ја покажеме нашата хуманост и со тоа да помогнеме во лекувањето на 23 годишниот Бојан Крстески. Да направиме тој повторно да ја види светлата страна на животот!
На Бојан му е потребна итна трансплантација на црн дроб која треба да се изврши во болница во Рим.
Влезниците ќе се продаваат на врата, по цена од 150 денари.
Инфо и Резервации: 079-252-740

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави