ИНФОРМИРАЈ СЕСпорт
100

Хуманитарен велеслалом во Маворово – РОТАРИ СКИЈА И ПЛАНИНАРИ

Ротари клубот Скопје Камен Мост во 2024 година по петти пат во Македонија организира Меѓународен хуманитарен ротаријански велеслалом во Ски Центар Маврово – РОТАРИ СКИЈА И ПЛАНИНАРИ.

Хуманитарниот настан ќе се одржи на 24.02.2024 а донираните средства ќе бидат наменети за финансиска поддршка Ротаракт заедницата.

Повеќе информации.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави