Инфо за Млади
86

Фондацијата „Хајнрих Бел“ доделува стипендии за студенти на сите нивоа на студии од Германија

Фондацијата „Хајнрих Бел“ доделува стипендии за студенти на сите нивоа на студии од Германија или странство.

Се доделуваат повеќе различни стипендии во зависност од нивото и статусот на кандидатот.

Пријавувањето трае до 1 март 2024.

Повеќе информации пронајдете овде.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави