Волонтерски КлубМЦО ПРАЈТ
262

Формиран Волонтерскиот Клуб на МЦО

По повод Меѓународниот ден на волонтерите – 5 Декември се формираше Волонтерскиот Клуб на Младински Центар Охрид.
 
Волонтерството е едно од основните активности кои младите треба да ги преземаат за личен раст и развој.
 
Ова е одлична можност за развивање на духот на волонтирањето, размената на идеи и пренесување позитивна енергија, но и шанса со конкретни дела да го направиме нашето опкружување поубаво место за живеење.
 
 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави