Волонтерски Клуб
476

ПОВИК за Волонтерски Клуб

Младински Центар Охрид го проширува својот тим и со истата цел објавува повик за волонтери.
Секое лице на возраст од 15 до 29 години може да пристапи преку пополнување на апликацијата на овој линк Пријава за волонтери – Младински Центар Охрид (office.com)
Бидете дел од волонтерскиот клуб на МЦО! Со мал инпут, да произведеме голем аутпут!
Ве очекуваме!

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави