Вечер на трикови со Филип Огњан – Fantomsky

На 6 април (четврток) во 20:00 часот во Младински Центар Охрид, повелете на магична вечер.
По барање на младите во Младински Центар Охрид го враќаме од пензија Филип Огњан – Fantomsky.
Ве очекува дружење, смеа, трикови и незаборавна забава.
Се гледаме на магична вечер!

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави