Инфо за Млади
364

Денови на кариера – Охрид

Со цел да им го олесниме процесот на вработување, или на избор на соодветна професија на младите, планираме да организираме Career Days Денови на кариера-Охрид.

Целта на настанот е младите да се запознаат со можностите што се нудат од ИТ компаниите во Охрид, а компаниите да се промовираат и запознаат со потенцијалните вработени.
Настанот е отворен за сите кои сакаат да учествуваат.

Настанот е овозможен преку проектот Roads Not Taken: Municipality of Ohrid Going Green, Smart, Innovative (OHRID GO), финансиран од Европската унија. Проектот се спроведува од Општина Охрид и од Стелар Солушнс Скопје. Во следните две години во Касарна Хаб планирани се низа настани, едукации, менторства и вмрежување на лица кои имаат идеи за иновативни бизниси со потенцијални инвеститори.

Ве очекуваме,
Тимот на Касарна Хаб
Инфо телефон 070 206 432

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави