ОХРИД СЕГА
48

Summer Drive-in Cinema | Касарна Охрид

Синоќа беше првиот ден од Summer Drive-in Cinema | Касарна Охрид
ТЕ ДУА, ЖИМИ МЕНЕ – македонски филм од 2023 година во режија на Марјан Гавриловски
Маалски џанак, коцкар и армоникаш трудејќи се да ја вратат назад купената жена од Албанија стануваат дел од мафијашка зделка и мораат да се справат со низа на несекојдневни ликови.
ВЕЧЕРВА на Summer Drive-in Cinema | Касарна Охрид ЕФЕКТОТ НА СРЕЌА — македонски филм од 2019 година во режија на Борјан Зафировски. Главните
улоги ги играат: Јовица Михајловски, Јана Стојановска, Петре Арсовски, Ана Стојановска.
Во филмот се раскажува приказна за потрагата по среќа која им е заедничка на сите луѓе. Леа е млада девојка која го почнува нејзиниот последен предизвик, теза која бара доказ во верувањето дека среќата може да се пренесува, исто како и чувството на тага, осаменост и мизерија.
 Влезот ќе биде отворен од 20:00ч, а проекциите започнуваат во 21ч.
 Билетите по цена од 500 денари по автомобил ќе може да ги купите во @shilla_coffee или на влез.
По почетокот на проекцијата нема да биде дозволено влегување!
 Билетите по цена од 500 денари по автомобил ќе може да ги купите во @shilla_coffee или на влез.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави