Медиа КлубМЦО ПРАЈТ
765

Младинско Летно списание YOUTH Vibe | Младински Центар Охрид

Почитувани, со огромно задоволство ви го претставуваме нашето прво Младинско Летно списание – YOUTH Vibe во електронска верзија!

„Youth Vibe“ е живописно и возбудливо летно младинско списание кое го обединува креативниот и енергичен дух на младите луѓе за да прикаже широк спектар на забавни, културни, уметнички, и спортски летни активности. Веруваме дека ова списание е совршена платформа за славење на ентузијазмот, талентите и соништата на младите. Нашата мисија е да ги поттикнеме и инспирираме младите поединци да го искористат максимумот од нивните летни паузи, нудејќи им вреден ресурс исполнет со привлечна содржина и можности.
Ова е првото издание на списанието кое во својата содржина е поделено во 3 категории: Култура, Млади и Спорт.

Во ова прво издание на нашето летно списание можете да ги најдете најинтересните летни настани во Охрид и Струга организирани од: Младински Центар Охрид, Охрид Џез Фестивал, ВИС Билјана, Охрид трчаТ, Културолошка Иницијатива 5 до 12, Ohrid Water Festival, Ohrid Ultra Trail, ИТК Македонија, Американско катче Струга, Peshtani Extreme Vertical и сл.

Списанието е изработено од членови на Медија клубот кој функционира во рамки на Младински Центар Охрид.
МАЈ-СЕПТЕМВРИ 2023

ИЗДАВАЧ: Младински Центар Охрид и Коалиција на младински организации СЕГА
АВТОРИ: Матеа Стоев, Наталија Танеска и Јован Цветкоски

Ви посакуваме да уживате во списанието,
Со почит,
Младински Центар Охрид

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави