Креативен КлубМЦО ПРАЈТ
113

Креативна Работилница за Рачна Изработка на Мартинки во МЦО

Денес, на 1ви март,  во Младински Центар Охрид се реализираше Креативна Работилница за Рачна Изработка на Мартинки.
Учесници од основните училиште ООУ,,Григор Прличев” и ООУ,,Кочо Рацин” земаа учество на работилница каде изготвија мартинки со различни плетки и традиционална симболика.
“Creativity is Intelligence Having Fun.” -Albert Einstein

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави