МЦО ПРАЈТ
104

Во Младински Центар Охрид ни гостува г. Акрам Елајас од САД, на тема „Одржлива демократија и улогата на граѓанското општество“

Овој вторник во Младински Центар Охрид ни гостува г. Акрам Елајас од САД, на тема „Одржлива демократија и улогата на граѓанското општество“.
Ве очекуваме на разговор каде ќе размениме мислења и искуства за градењето демократија, граѓанската вклученост, зајакнување на граѓанските слободи и доброто владеење.
 Се гледаме во вторник во 17:00!
Резервирајте си место во порака.
Напомена: Настанот ќе се одржи на англиски јазик.
Во соработка со American Corner Struga и U.S. Embassy Skopje

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави