Креативен КлубМЦО ПРАЈТ
65

Во МЦО Работилница за Креативно Пишување со Дамјана Видическа

Работилница за Креативно Пишување со Дамјана Видическа.
Во петокот се одржа првата од низата на работилници за креативно пишување каде младите имаа можност преку еден уникатен и креативен пристап да си ги усовршуваат своите вештини за пишување.
••• “Start writing, no matter what. The water does not flow until the faucet is turned on.”•••

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави