МЦО ПРАЈТПрограмски активности
446

Театарски работилници во Младински Центар Охрид од месец октомври

Младински Центар Охрид објавува повик за млади за учество во театарски работилници на возраст од 15 до 19 години.

Работилниците започнуваат од 02 октомври со времетраење од 2 месеци.

Театарските работилници ќе ги води Јован Цветкоски основач на Независната Аматерска Театарска Група (НАТГ) „Аматер“ од Охрид.

Доколку сте заинтересирани да ги научите основите на театарските вештини, да се надоградите и да учествувате во креирање и реализација на театарски производ пополнете ја пријавата и бидете дел од театарското патување !

Ве очекуваме !

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави