МЦО ПРАЈТ
336

Рекреативен пинг-понг турнир во МЦО

На 30 јуни, во организација на Младински Центар Охрид се одржа рекреативен пинг-понг турнир. Се играше до 3 добиени сета и освоени 21 поен.

Турнирот се играше во 2 категории: индивидуалец и парови. Во категорија индивидуалец I место освои Андреј Маркоски додека пак, во категорија парови I место освоија Петар Стефаноски и Андреј Маркоски. 

Учеството на турнирот беше БЕСПЛАТНО, а победниците освоија пинг-понг палка.

Се гледаме повторно !

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави