МЦО ПРАЈТ
42

На 26 февруари во МЦО – Презентација од страна на Здружението „Ретко е да си редок”

Месец февруари е месец на ретките болести.
Во знак на поддршка, на 26 февруари во 17ч во Младински Центар Охрид ќе зборуваме гласно за ретките болести – Презентација од страна на Здружението „Ретко е да си редок”.
Приклучи се и ти во Националната Кампања за Поддршка на Ретките.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави