ЗабаваМЦО ПРАЈТ
160

Музичка приредба на младите во Младински Центар Охрид

Ве покануваме на нашата голема забава на 25ти јуни (вторник) во просториите на Младински Центар Охрид со почеток во 19:00ч.

Учениците од ООУ „Кочо Рацин“ и бендот на Младински Центар Охрид под менторство на професорот Игор Стефановски спремија богат репертоар со добро познати песни од големи домашни и странски артисти.

Да ги поддржиме младите музички надежи од Охрид и да се забавуваме!

Настан кој не се пропушта, не дозволувајте да ви раскажуваат!

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави