МЦО ПРАЈТ
135

Недела на млади – Младински Кругови на Тема: Ментално Здравје

 Продолжува кампањата за Недела на Млади во МЦО.
 Денес, со почеток во 18ч во просториите на МЦО –  Conference Room, имаме Младински Кругови на тема Ментално Здравје, каде ќе дискутираме што се е ментално здравје, предизвици, и сето тоа од перспектива на различни категории млади лица, од кои и млади психолози.
Ве очекуваме да поразговараме што се, е Ментално Здравје и како до негова добросостојба!
Тагови:

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави