МЦО ПРАЈТПрограмски активности
213

Бесплатната обука „Вештини за успех“ – MOTIVA

Во просториите на МЦО се одржа Бесплатната обука „Вештини за успех“.
Истата создава идни претприемачи, менаџери, лидери подготвени да го освојат светот!
 
На обуката говорник беше Директорот на Мотива – Зоран Костовски.
Воедно свое обраќање имаше Градоначалникот на Општина Охрид – Кирил Пецаков, каде со свој личен пример како најмлад градоначалник во општината стави акцент на важноста од неформална континуирана едукација.
 
Присутни беа многу млади ентузијасти, како од средните училишта во Охрид, така и студенти и останати млади индивидуи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави