Повик за пријавување на работилници од ГРЦ

Граѓанскиот ресурсен центар (ГРЦ) во рамки на проектот  ЕУ поддршка за ГРЦ – фаза 2“, финансиран од Европската Унија, објавува отворен повик за учество на Работилници за:

Напомена: Услов за учество на овие работилници е претходно да ги имате поминато соодветните онлајн обуки за кои ќе се потребни околу седум дена за комплетирање.

Заинтересираните треба да се пријават најдоцна до 05.12.2023.

Повеќе детали на следниот линк.

You might also like:
No results found.
Like this article? Share with your friends!

Read also: