Спорт
314

Inclusive Wellness Society – Летен пливачки камп и трибина за инклузија на ITK Macedonia

Овој викенд со поддршка од Европската Унија и нејзините механизми, ITK Macedonia организира уникатен настан на брегот на Охридското езеро.

Повеќе информации следуваат наскоро на нивната Facebook страница.

Следете ги!

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави