МЦО ПРАЈТПрограмски активности
406

Инфо Ден

На ден 08 декември 2022 година, во чест на Св.Климент Охридски, патрон на градот Охрид се одржа пригодна свеченост на охридскиот плоштад.
 
 Тимот на МЦО заедно со дел од волонтерите организираше активност – Инфо Ден , преку кој се промовираше работата на Младинскиот Центар, активностите, можностите за вклучување на локалните млади, како и услугите што ги нуди.
 
 
 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави