КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ

Latest Past Events

Мојот кариерен избор

Работилница за кариерно советување: „Мојот кариерен избор“. Ќе зборувате со членови на Асоцијацијата на советници за развој на кариера –  АСК: Марија Коваческа Ана Топeнчарова Коваческа

Едукативна работилница „Социјални медиуми“

Едукативна работилница на тема „Социјални медиуми“. Учесниците ќе имаат можност да научат повеќе за медиумите, користењето на социјалните медиуми и преку дискусија да издвојат позитивни и негативни работи од користење на социјални медиуми. Целта на оваа едукативна работилница е преку длабинска анализа и дискусија да се открие во кои насоки треба да се развијат медиумските...

Мотивирачки трибини

Младински Центар Охрид во соработка со ООУ “Кочо Рацин”- Охрид секоја недела ќе организира мотивирачки трибини. Целта е да се мотивираат учениците во изборот на својата идна кариера. Трибините се наменети за учениците од VIII и IX одделение. Мотивирачките трибини ќе бидат под наслов „ И јас сум од Кочо Рацин“, а гости ќе бидат...