ГОЛЕМА ХУМАНИТАРНА ЗАБАВА – МЛАДИНСКИ ЦЕНТАР ОХРИД (ПЕТОК – 07.04.2023)

Младински Центар Охрид,  на ден 07.04.2023 година (петок) организира хуманитарен настан „Од срце за Бојан Крстески“ кој ќе се одржи на полигонот од поранешната Касарна Охрид.

Настанот е исто така поддржан од: Касарна Хаб, Malche Sound Production, Shilla, Пекара Илинче, Сендвичара Палма, Фризерски салон Младен.

Активности ќе има преку целиот ден, урбана уметност, пинг понг турнир, серва, шах, јамб, уно итн., а од 15 до 19ч ќе се пушта музика на звучници, DJ set на DJ Martino.

Да помогнеме, да бидеме хумани!

Со почит,
Младински Центар Охрид

You might also like:
No results found.
Like this article? Share with your friends!

Read also: