ЗабаваКултураОХРИД СЕГА
450

Зимска Бајка

По пауза од 2 долги години поради корона кризата, најочекуваниот културно – забавен настан во Охрид „Зимска бајка“, со најдобрите музички класици и креативниот хумор на неповторливите „Two mother’s brothers“, се враќа на големата сцена на Центарот за култура „Григор Прличев“ на 24.12.2022.
Повеќе инфо наскоро!

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави