„Звукот на фотографијата“ низ објективот на младите охридски фотографи

Во Младинскиот центар во Охрид – МЦО, на 10.12.2022 беше отворена изложбата „Звукот на фотографијата“ на која со избор фотографии се претставија шест млади фотографи од Охрид: Анамарија Момироска, Ива Јовановиќ, Анастасија Стојаноска, Христијан Јанкуловски, Никола Ставрески и Давор Левески.

Изложбата што се одржа во организација на Културолошка иницијатива „5 до 12“, ја отвори Јован Цветкоски, раководител на МЦО Охрид, а до присутните се обратија и присутните автори.

Изложбата на младите охридски фотографи во МЦО ќе биде отворена до 30 декември.

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави