Инфо за Млади
74

ЗЕГИН ФАРМ има потреба од: Дипломиран фармацевт / Фармацевтски техничар во Охрид

ЗЕГИН ФАРМ е првата приватна  компанија во Република Македонија регистрирана за продажба  на лекови. Како една од најуспешните и најголемите компании кај нас, со најдобра инфраструктура и најголема  дистрибутивна мрежа, секогаш сме во потрага по талентирани професионалци кои сакаат да станат дел од нашето професионално семејство.

Поради проширување на својот тим, има потреба од: Дипломиран фармацевт / Фармацевтски техничар во Охрид.

 

Потребни квалификации:

 • ВСС – Фармацевт
 • ССС – Фармацевтски техничар
 • Претходно работно искуство во аптека ќе се смета како предност
 • Работа со компјутери и одлично познавање на MC Office

Посакувани карактеристики:

 • Способност за брзо учење,
 • Развиени комуникациски вештини,
 • Стручност и елоквентост,
 • Диманичност и креативност,
 • Организираност, самоиницијативност.

Што нудиме:

 • Солидна плата по договор,
 • Стимулативен варијабилен дел во зависност од остварувањата,
 • Програма за препораки „Биди и ти награден за нов член во нашата компанија“,
 • Бенефити за вработени,
 • Протокол за грижа на здравјето – “Здравјето на вработените е наш приоритет”,
 • Програма за кариерен развој,
 • Учество на различни настани: саеми, конференци и обуки,
 • Можност за професионален развој и надоградба.

Активен до: 03.07.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави