Инфо за Млади
148

Здружение ДОБРА ВОЛЈА Скопје / Association GOOD WILL Skopje итно бара уште еден учесник за Еразмус+ Проект

Здружение ДОБРА ВОЛЈА Скопје / Association GOOD WILL Skopje итно бара уште еден учесник за Еразмус+ Проект.

Се бара еден учесник (18г. – 30г.) на младинска размена во Craiovа, Romania!
Име на проектот: Youth Entrepreneurs for sustainability
Датум на одржување: 27.10.2023 – 04.11.2023
Место на одржување: Craiova, Romania
Земји кои учествуваат – 🇷🇴🇵🇹🇲🇰.
Доколку сте заинтересирани, за повеќе информации обратете се на: [email protected]

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави