МЦО ПРАЈТ
669

Започна летната школа за фотографија

На 29 јуни, во Младински Центар Охрид започна летната школа за фотографија во соработка Борче Димоски од DigitalBox.

Ова беше првата од серија работилници кои ќе се реализираат преку летната школа за фотографија. Ќе следуваат уште во следните 2 месеци.

Учесниците ќе имаат можност да ги развијат своите вештини и да разменат идеи. Преку позитивна енергија да ја истакнат својата креативност. По завршување на летната школа учесниците ќе имаат шанса преку конкретни дела да ја направат нашата заедница поубаво место за живеење.

Усовршувањето на нашите способности и вештини е патот до успехот!

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави