Инфо за Млади
101

Youth Engagement Academy бара учесници за конференција во Франција

Youth Engagement Academy бара учесници  за учество на конференција на проектот “Академија за младински ангажман” во Корзика, Франција.
Возраст: 18+
Датум: 8-11 Април
Покриени се целосно сите трошоци (авионски билети, хотел и храна)
 Аплицирајте со испраќање на вашето CV на следниов емаил: [email protected]

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави