Инфо за Млади
153

Волонтерски Центар Скопје бара учесници за Еразмус+ Проект во Германија

Волонтерски Центар Скопје бара учесници (+18 години) од Македонија, кои што ќе сакаат да учествуваат на обука “Training of Youth Workers: Into the Future” во Германија.
Место: Остерхолц-Шармбек, Германија
Датум на реализација на проектот: 12.12 – 18.12.2023
Сите трошоци се покриени како што се сместување и превоз се покриени од страна на организаторот!
Краен рок за аплицирање: 25.10.2023
Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави