Инфо за Млади
65

Волонтерски Центар Скопје бара волонтери за долгорочен ЕСК-проект во Литванија

Волонтерски Центар Скопје бара волонтери (18–30 години) за учество на долгорочен ЕСК-проект “Volunteering opportunities” во Литванија.
 Место: Вилнус и Тракај, Литванија
 Период: 20.07.2024 – 20.07.2025 (12 месеци)
 Сите трошоци се покриени!
 Краен рок за аплицирање: 27.05.2024
Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави