Инфо за Млади
68

Волонтерски Центар Скопје бара 5 учесници за младинската размена

Волонтерски Центар Скопје бара 5 учесници (18-30 години) од Македонија, кои што ќе сакаат да учествуваат на младинската размена „European cooperation for safe online navigation“ во Германија.

Проектот има за цел да ја подигне свеста кај младите за заштитата на личните податоци, која загрижува поради брзиот раст на дигиталните технологии, и тоа преку работилници, посета и разгледување сајтови, како и практични активности.

 Место: Хамбург, Германија
 Датум: 14.03 – 22.03.2024
 Сите трошоци се покриени!
 Краен рок за аплицирање: 27.02.2024
Повеќе информации на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави