Инфо за Млади
173

Волонтерски Центар Скопје бара волонтери за учество на проект во Унгарија

Волонтерски Центар Скопје бара волонтери (18-30 години) од Македонија за учество на тимски волонтерски проект „Tittle – Tattle” во Унгарија.
Место: Нагиважони, Унгарија
 Датум за реализација на проектот 21.11.2023 – 14.12.2023 (24 дена)
 Сите трошоци се покриени од страна на ирганизаторот.
 Краен рок за аплицирање: 22.10.2023
Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави