ОХРИД СЕГА
144

Во среда започнува традиционално Beach Film Festival

Во среда започнува традиционално, веќе 6-та година Beach Film Festival.

За  свеченото отворање на 6-тото издание на БФФ ќе се проектира филм кој е од македонска продукција и што е сниман токму во Охрид – “Преекспонирано” првиот игран филм на режисерката Елеонора Венинова.
Фестивалот ќе трае  четири дена каде ќе има излобжби на охридски уметници, бендови, но пред се филмови под ведро небо.
Истиот ќе се одвива на четири точки:
  1.  Плажа Славија –  100 денари
  2. Брод Армада – 200 денари
  3.  Игралиште на Сараиште – бесплатен влез
  4.  Младински Центар Охрид – бесплатен влез
Кино под ѕвезди каде што заедно ќе уживаме во убавината на Охридското езеро и пред нас и на големото платно.
Се радуваме на соработката на Младински Центар Охрид со Beach Film Festival!

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави