Инфо за Млади
180

Винербергер ДООЕЛ има потреба од Регионален претставник за продажба (комерцијалист)

РЕГИОНАЛЕН ТРГОВСКИ ПРЕТСТАВНИК (комерцијалист) – за регионот на ОХРИД, СТРУГА, КИЧЕВО и БИТОЛА

 

Должности и одговорности:

 • Одржува и развива комерцијални односи со клиентите и дистрибутерите на компанијата
 • Идентификува и предлага можности за проширување на дистрибутивната мрежа
 • Тесно соработува со учесниците во градежниот процес со цел да се зголеми продажбата на компанијата
 • Обезбедува техничка помош, обука и консултации на клиентите во процесот на изградба
 • Организира и спроведува презентации и обуки за производи за градежни компании, дизајнери и образовни институции
 • Организира учество и претставување на компанијата на регионални саеми
 • Подготвува периодични извештаи за своите активности

Барања:

 • Средно или високо техничко образование
 • Искуство во продажба на градежни материјали
 • Познавање на пазарот во регионот и учесниците во градежниот процес
 • Одлични комуникациски и презентациски вештини
 • Компјутерска писменост – MS Office, Интернет
 • Возачка дозвола и подготвеност за интензивно патување

Активен до: 23.08.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави