Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
139

Вила Бисера Охрид има потреба од работници

Вила Бисера има потреба од:

  • Шанкер/ка
  • Рецепционер/ка

Пријавување на емаил или телефонски број: [email protected]  / 071 22 00 11

 

Краен рок за пријавување е 07.04.2023 година.

 

Превземено од Вработи се | Охрид (vraboti.se)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави