Инфо за Млади
220

Вила Бисера има потреба од рецепционер/ка, помошник во кујна и собар/ка

  • Вила Бисера во Охрид има потреба од рецепционер за работа во вила во Охрид.

Обавезно познавање на англиски јазик.

Активен до: 16.08.2023

  • Вила Бисера во Охрид има потреба од помошник во кујна, поконкретно жена што ќе има за задача да подготви храна за шведска маса.

Активен до:17.08.2023

  • Вила Бисера во Охрид има потреба од собар/ка.

Активен до: 14.08.2023

За повеќе информации контактирајте не на 071 220 011 или аплицирајте на [email protected]

Повеќе детали на: Вработи се | Огласи за работа | Кариера | Вработување | Барам работа | Најди работа (vraboti.se)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави