Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
462

Vila Bisera има потреба од собар/ка

Вила Бисера  има потреба од собар/ка

Потребни квалификации:

-Работно искуство.

 

Пријавување на емаил или на телефонски број: [email protected]  / 071 220 011

 

Краен рок за пријавување е 10.02.2023 година.

Превземено од НАЈДИ РАБОТА | Твојот партнер до успехот (najdirabota.com.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави