Инфо за Млади
324

Вила Арте има потреба од Хигиеничар

Вила Арте – Охрид објавува оглас за вработување на хигиеничар/ка за редовно одржување на хигиената на целиот објект.

Од кандидатите се очекува:

• Педантност, исполнителност и чесност.

• Организираност и одговорност;

• Работење во тим.

Активен до: 30/09/2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави