Инфо за Млади
183

Видео Едитор – Remote

Бенефиции:
1-3-годишен договор со можност за продолжување или обновување

Потребни квалификации за позицијата видео едитор:
*Одлично познавање на Adobe Premiere Pro
*Одлично познавање на англискиот јазик
* Владеење на социјалните медиумски платформи (вклучувајќи го и YouTube)
*Разбирање за тоа како функционираат социјалните медиуми
*Креативни и одлучни, љубопитни, флексибилни и енергични
Претходното искуство е добредојдено.

 

 

Активен до: 20.07.2023

Повеќе детали на: Vrabotuvanje.com – Video Editor – Remote – Remote – URA Media LLC

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави