Инфо за Млади
77

Виа Пром има потреба од Машински или електро техничари

Виа Пром е фабрика за производство на кондиторски производи лоцирана во Охрид. Успешно го извезува својот производен асортиман на странските пазари повеќе од 20 години.

Амбицијата на тимот и неговото долгогодишно искуство и познавање на пазарот придонесува кон континуиран раст и развој што овозможува личен и професионален напредок за секој вработен.

Потребни квалификации:

 • Завршено средно техничко образование.
 • Претходно работно искуство како машински или електро техничар.
 • Способност да се работи во брзо опкружување и да се прилагодува на честите промени што се случуваат на производната линија.
 • Возачка дозвола Б-категорија.

Главни задачи и одговорности:

 • Управување, одржување и ракување со машини, алати и опрема.
 • Следење на квалитетот на производот, со цел навремено да се идентификува, отфрли или спречи произведство на неисправни производи.
 • По потреба, обука на помалку искусни работници со цел да се овозможи правилно користење на опремата за производство.

Личен профил:

 • Способност за одржување и ракување со машини во производство.
 • Дисциплина на работно место.
 • Точност и педантост.
 • Посветеност.
 • Одговорност.
 • Професионален и љубезен однос.​

Активен до: 01.02.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави