Инфо за Млади
68

ВИА ПРОМ има потреба од ХИГИЕНИЧАРКА

ВИА ПРОМ има потреба од ХИГИЕНИЧАРКА.

Потребни квалификации:
  • Претходно работно искуство на иста позиција се смета за предност.

Главни задачи и одговорности:

  • Одржување на хигиена.

Личен профил:

  • Вредна и одговорна личност.
  • Педантност и темелност.
  • Позитивни и енергични, со желба за работа.
  • Професионален и љубезен однос.

Активен до: 11.02.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави