Инфо за Млади
131

Веледрогерија Виола Трејд има потреба од Стручен Соработник

Веледрогерија Виола Трејд има потреба од вработување на мотивирана и амбициозна личност која би се придружила на тимот како СТРУЧЕН СОРАБОТНИК.

Потребни квалификации:

 • Високо образование (Фармацевт, Стоматолог или Лекар по општа медицина);
 • Претходно работно искуство;
 • Одлично познавање на англиски јазик;
 • Одлично познавање на MS Windows и MS Office;
 • Положен возачки испит (Б категорија) – активен возач.

Способности и вештини:

 • Стручност и елоквентност, енергичност;
 • Претприемачки дух, успешно продавање на производ или услуга;
 • Справување со работа под притисок, исполнување таргети.

Опис на работни задачи и одговорности:

 • Спроведување на предвидените активности и план за продажба;
 • Презентација и продажба на фармацевтски производи;
 • Посета на лекари и фармацевти;
 • Градење на добри релации со клиентите;
 • Изготвување на извештаи за посетите на клиентите, продажбата, трошоците и активностите.

Активен до: 08.01.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави