Инфо за Млади
134

ВЦС објавува Повик за младинска размена во Полска

Волонтерски Центар Скопје бара 4 учесници (18-30 години) и лидер на групата (+18 години) од Македонија, кои што ќе сакаат да учествуваат на младинската размена „Introvision“ во Полска.

Место: Поронин, Полска
Датум: 20.01 – 30.01.2024

За проектот:
Проектот има за цел да ги подобри комуникациските вештини на младите луѓе, да одговори на зголемената потреба за ефективна интерперсонална комуникација во сè поглобализираниот и конкурентен свет. Ова вклучува подобрување на комуникацијата лице в лице, справување со различни интерперсонални ситуации и надминување на срамежливоста или стравот од разговор со странци.

За повеќе информации: Инфопакот

Партнери на проектот: Fraternitas

Технички детали:
Проектот е финансиран од Еразмус+, така што сите трошоци (до 240 евра) ќе бидат надоместени според прописите на Еразмус+. Храната и престојот ќе бидат обезбедени.

Краен рок за аплицирање: 17.11.2023

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави