Инфо за Млади
63

Универзитетот „Сиан Џиаотонг“ во Кина доделува стипендии за странски студенти

Универзитетот „Сиан Џиаотонг“ во Кина доделува стипендии за странски студенти кои сакаат да студираат магистерски или докторски студии на универзитетот. Се доделуваат целосни и делумни стипендии.

Крајниот рок за пријавување е 15 април 2024 година.

Повеќе информации пронајдете овде.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави