Инфо за Млади
220

Транском Македонија има потреба од Специјалист за Корисничка Поддршка со Холански Јазик

ТРАНСКОМ МАКЕДОНИЈА објавува оглас за  Специјалист за Корисничка Поддршка со Холански Јазик.  За овој проект е предвидена интересна и динамична обука, а развојот на комуникациските вештини е загарантиран!

Што се нуди?

 • Конкурентна плата од 900 евра
 • Платена обука
 • Welcome бонус од 300 eвра
 • Работа од канцеларија или од дома
 • Месечен систем за наградување
 • Бонуси за препораки на пријател
 • Пријатна и динамична работна атмосфера
 • Можност за личен и професионален напредок – новиот тим штотуку се формира и ќе бидат потребни идни лидери
 • Можност за стекнување меѓународно искуство во текот на кое ќе запознаеш многу колеги од целиот регион

Задачи како Специјалист за корисничка поддршка со холандски јазик:

 • Работата започнува со обука со која ќе се запознаеш со системот за работа и процесите потребни за нејзино успешно извршување
 • Ќе им нудиш поддршка на корисниците и навремено ќе одговараш на нивните прашања
 • Прашањата кои ќе ги добиваш од страна на корисниците најчесто се поврзани со нудење помош и давање информации во врска со производите и услугите кои компанијата ги нуди
 • Секојдневно ќе комуницираш на холандски јазик
 • Ќе имаш целосна поддршка од својот тим лидер како и од останатите членови на тимот

Што се бара?

 • Одлично познавање на холандскиот јазик (зборување и пишување)
 • Основно познавање на компјутерско работење
 • Одлични комуникациски вештини
 • Љубопитност и желба за учење на нови работа
 • Способност за тимска работа и работа во динамично опкружување
 • Желба за подобрување и развивање на себеси од личен и професионален аспект
 • Претходно работно искуство со корисничка поддршка/продажба се смета за предност

Активен до: 15.09.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави